OCELL DE FOC

Ocell de Foc – Alt Pirineu i Aran

Ocell de foc és un projecte que té com a objectiu oferir atenció a persones joves de 16 a 30 anys, especialment a les que presenten problemàtiques de salut mental i malestar emocional, per millorar la seva autonomia personal i facilitar la construcció d’una vida independent. Des d’Integra Pirineus ens n’encarreguem de gestionar la comarca de l’Alt Urgell en el marc del nucli de l’Alt Pirineu i Aran. Es treballa en xarxa amb la resta de comarques de la mà d’ Alba Jussà, Associació Reintegra, Fundació Adis, Fundació Antisida Lleida i Aran Salut.

Quines accions duem a terme?

DESMUNTEM SILENCIS: Lluitar contra l’estigma de la salut mental i sensibilitzar a les persones. Teixir una xarxa de suport amb tots els recursos del territori on es treballa conjuntament per fomentar factors de protecció.
FEM PINYA: Atenció grupal, on crear espais conjunts per aquelles persones joves que vulguin participar i/o organitzar activitats al territori.
NOUS HORITZONS: Fomentar i acompanyar les iniciatives juvenils vinculades al món del cooperativisme, associacionisme i economia social i solidària.
ALÇA EL VOL: Servei de coaching o assessorament jove  per fer un acompanyament especialitzat a la mida de cadascú per a que es pugui enfocar a cada projecte de vida.
EL NIU: Totes les comarques compten amb una persona tècnica per atendre qualsevol demanda.

Il·lustració treballadora d'Integra Pirineus sosté una llibreta a la mà

1

Personal tècnic:

Dones: 1

Il·lustració tres persones

52

Persones ateses:

Dones: 22

Homes: 30

Il·lustració dues persones donant-se la mà

3

Persones inserides o retorn formatiu

Persones inserides: 2

Retorn formatiu: 1

 

Si tens qualsevol inquietud o demanda a l’Alt Urgell, pots assistir a
Integra Pirineus els dimarts de 10h a 13h o els dijous de 09h a 11h.
També pots enviar un correu a ocelldefoc@integrapirineus.com

El programa Ocell de Foc està promogut i finançat pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. És un progama que es realitza per tot Catalunya a partir de 22 nuclis. Per a més informació: clica aquí.